Pascale Roelandts2018-09-30T20:45:50+00:00

WELKOM

Ik ben Pascale Roelandts en ik werk zowel met kinderen, jongvolwassenen, als volwassenen rond diverse problematieken (angsten, depressie, verstoord eetpatroon, eetstoornissen, burn-out). Ik ben ook trainer van een groepscursus “Voedingspsychologie”, waarbij ik inzichten rond gezonde voeding ook stap-voor-stap leer toepassen in jouw dagelijks leven.
In Praktijk Mondriaan kan je bij mij terecht voor Individuele sessies als je moeite hebt om zelf je voedingspatroon blijvend te veranderen. Ik help je inzicht te krijgen in waarom en wanneer je meer ongezonde dingen eet, wat dat doet met je lichaam enz. Samen werken we aan je motivatie en doelen om voor een gezond en waardevol leven te kiezen, zonder telkens weer opnieuw te gaan hervallen, opnieuw te diëten en jojo-en.
Deze begeleiding kan aanvullend naast advies van onze diëtiste of los ervan als je al een goed inzicht hebt in wat gezonde voeding voor jou is, maar er niet in slaagt om er ook effectief dagdagelijks voor te kiezen.

Pascale is afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie (VUB). Bijkomend volg ik de Therapieopleiding Interactionele Vormgeving (Educatieve Academie). Andere opleidingen die ik gevolgd heb zijn: “Acceptance & Commitment Therapy (ACT)”, Master in NLP, Burn-out Coach en geweldloze communicatie. Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer 672109434) en lid van Belgische Federatie voor Psychologen en Vereniging voor Klinische Psychologen.