Iedereen is een superheld...

... alleen voelt dat niet altijd zo.

Ontdek je eigen krachten en maak er samen met de andere helden een superweek van!

Dit kamp staat open voor alle kinderen tussen 6 en 13 jaar die een boost in hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken. We werken en spelen rond het zelfbeeld, de eigen kracht, faalangst en sociale vaardigheden.

Alle ouders en kinderen krijgen een individueel voor- en nagesprek om de persoonlijke doelen en vorderingen te bespreken. Het kind krijgt een eigen werkbundel, een superheldenaandenken en vooral heel veel ervaringen om in zijn of haar eigen kracht te kunnen staan.

 

 

Praktisch

DATA EN LOCATIE

  • van 09/04 t/m 13/04 van 9u tot 16u; Hoboken
  • van 09/07 t/m 13/07 van 9u tot 16u; Hoboken
  • van 06/08 t/m 10/08 van 9u tot 16u; Malle 

BEGELEIDING DOOR

PRIJS

  • 225 euro/kind ( broer/zus/vriend/... 200 euro/kind )
  • inclusief voor- en nagesprek
  • inclusief tienuurtje, vieruurtje, 1 dag uitstap en voor- en na-opvang (van 8u tot 9u en van 16u tot 17u)
  • u hebt recht op terugbetaling van de mutualiteit. Afhankelijk van bij welke mutualiteit uw kind is aangesloten varieert dit van 60 euro t/m 112 euro

 

Waarom op kamp?

Op kamp gaan is een leuke manier om met leeftijdsgenoten, maar belangrijker nog ‘lotgenoten‛ samen zichzelf te kunnen zijn. We zijn op vakantie, dus het blijft speels, maar intussen willen we wel ‘groei‛ bereiken. De helft van de tijd wordt begeleid door een therapeut, die werkt aan (voor elk kind andere) individuele doelen. Het thema van een kamp is wel gegroepeerd (sociale vaardigheden, rouw, zelfbeeld, rust, enz...)

 
 

Meer info?

Voordat je kan deelnemen aan een kamp, nodigen we je uit voor een voorgesprek om elkaar te leren kennen en een individueel doel vast te leggen.

Een kamp gaat steeds door van maandag t/m vrijdag overdag tussen 9u en 16u. Er is voor- en naopvang mogelijk.

Vraag vrijblijvend onze ouderbrochure aan voor meer informatie rond de inhoud, de dagindeling, enz...

 
 

Hoe inschrijven?

Inschrijven doet u simpelweg door contact op te nemen met onze praktijk. Dit kan via het contactformulier van deze website of u belt ons even op. Samen brengen we de inschrijving dan in orde.