Nieuws2020-10-07T16:38:21+02:00

Nieuwsbrief

Herlees onze vorige nieuwsbrieven


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al onze workshops, kampen en evenementen.

Bij Mondriaan werken?

Vacatures

Wij zijn een snelgroeiende praktijk en verwelkomen dus graag nieuw talent. De meest recente vacatures vind je ⇒ HIER ⇐.

Praktijk Mondriaan in de media

  • Amal Schauss werkte mee aan de voorbereidingen voor het programma ‘Therapie’ op Canvas. Therapie is een achtdelige reeks die binnen kijkt in de intieme ruimte van de therapeut en zijn cliënt. Zeven therapeuten – psychiaters, kinderpsychologen, een ouderentherapeut en een rouwexpert – openen in Therapie de deur van hun spreekkamer. Onbemande camera’s registreren de sessies met hun cliënten.

  • Generation M is een interactieve radiotalkshow op MNM waar jongeren kunnen inbellen om te praten over hun gevoelens of te discussiëren over maatschappelijke thema’s. Verschillende malen wordt onze Amal Schauss opgebeld om het standpunt van de psycholoog mee te geven. De thema’s zijn uiteenlopend:  “Waarom hebben mensen idolen”, “Hoe pak je conflicten binnen het gezin aan tijdens quarantaine”, “Waarom zijn we bang voor de dood?”, etc… Beluister alle fragmenten op onze Facebookpagina.

  • Nav de corona-crisis werd er op Radio 1 de vraag gesteld of huiselijk geweld toeneemt omwille van de quarantaine-maatregelen. Onze Hannes Schaubroeck geeft uitgebreid uitleg.  Beluister het volledige fragment op onze Facebookpagina.

  • In 2 tot de 6de macht, het populaire spelprogramma van de VRT, nam onze Rebekka Van Caekenberghe het op tegen de andere duo’s. Rebekka schopte het tot in de finale waar ze het opnam tegen de BV’s. Benieuwd hoe dit afliep? Herbekijk de aflevering via de site van Eén.