Wat zeggen onze cliënten ?2023-02-01T15:48:17+01:00

Wat zeggen onze cliënten?

“E. was al bij jou in begeleiding, en we zien heel veel vooruitgang bij haar. Ze stààt er weer.”

(Moeder van E., september 2022)
“Sinds A. bij jou is geweest enkele jaren geleden, is hij veel rustiger en emotioneel ‘matuurder’ geworden. Ik vond het dan ook zo knap van hem dat hij op een moeilijk moment (door een scheiding) zelf de vraag heeft gesteld om terug bij jou in begeleiding te komen. Het is voor hem zoveel makkelijker geworden om over zijn emoties te praten terwijl hij voordien een gesloten boek was”.
Moeder kind van 9 jaar, juli 2022

“Het is ondertussen ruim 2 maanden geleden dat ik de laatste keer met onze zoon A. bij u was. Sinds dan hebben we toegepast wat ons door u aangeraden werd en dat heeft in onze ogen mirakels verricht. Hij heeft een bepaalde rust gevonden en met hem ook ons hele gezin.”

(Moeder van A., na belevingsonderzoek, oktober 2016)

“Onze dochter slaapt eindelijk terug beter. Bedankt!”

(Moeder van J., na adviesgesprek, mei 2017)

“Het was superleuk dat wij een schild hebben gemaakt en een superheldenpak. Jammer dat we niet naar een waterpretpark zijn geweest…”

(M., 7 jaar, Superheldenkamp, april 2017)

“Tijdens het oudercontact de dag nadien zeiden de leerkrachten spontaan dat hij zich duidelijk beter in zijn vel voelt.”

(Moeder van N., na gezinsgesprek, april 2017)

“Hartelijk dank voor de fijne en leerzame week voor mijn zoon!”

(Moeder van L., na superheldenkamp, mei 2016)

“Sinds het kamp weet ik wat ik moet doen om niet meer boos te worden op school.”

(L., 10 jaar, Superheldenkamp, april 2017)

“Het is de eerste keer dat mijn zoon graag naar een kamp ging! ”

(Moeder van A., Superheldenkamp, april 2016)

“Bedankt om me te laten groeien! Je hebt voor mij bergen verzeten mijn leven op een ander spoor gezet. Nooit gedacht dat dit ooit zou lukken. Ik kan je niet genoeg bedanken om dingen te durven doen waar ik vroeger nooit toe in staat was.”

(April 2022)

“Het is intussen bijna een jaar geleden dat we met onze zoon bij u kwamen. Zowel wij als ouders, als hijzelf hebben hier heel veel uit geleerd en onze relatie met hem is er enorm op vooruitgegaan. Maar vooral stellen we vast dat hij zichzelf echt goed voelt en vrolijker is dan voordien.”

(Mama van A., na therapeutisch traject, mei 2017)

“Ik kan wel echt bevestigen dat het thuis veel beter gaat nu met A. en dat ook het contact met haar broer en zus terug veel beter is.”

(Moeder van A., na therapeutisch traject, maart 2017)

“Ik wou je nogmaals bedanken voor de therapie en de ‘stille hint’ om voor mezelf ook hulp te zoeken. Ondertussen heb ik daarin ook actie ondernomen…”

(Mama van W., na belevingsonderzoek, april 2017)

“Ik heb kei veel nieuwe vrienden gemaakt!”

(L., 9 jaar, Superheldenkamp, april 2017)
“Nooit gedacht dat ik zoveel kon babbelen over mijn gevoelens maar de rust die jij uitstraalt heeft er voor gezorgd dat ik me zo op mijn gemak voelde dat ik je alles kon vertellen. Je hebt me nieuwe inzichten gegeven waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en positiever in het leven sta. Ik ben je echt eeuwig dankbaar want sinds heel lang geleden heb ik terug zin in het leven en mijn toekomst”
(Meisje, 16 jaar, na therapie, augustus 2022)

“We wisten niet goed wat te verwachten, maar na het gesprek hadden we wel een goed gevoel!”

 

(Anoniem, na intakegesprek kamp, mei 2017)

“Onze dochter heeft haar eerste leerjaar in juni bijzonder positief afgesloten. De juf vertelde hoe ze in Mei en Juni duidelijk een klik leek gemaakt te hebben. Haar eindrapport was goed en blijkbaar heeft ze echt moeite gedaan om geconcentreerd te werken in de klas. Ze zat ook een pak beter in haar vel na de sessies. Het was alsof er een last van haar schouders is gevallen. Ik wou jullie nogmaals bedanken voor de goede begeleiding. Ze heeft de sessies met jou als heel positief ervaren en ze praat nog regelmatig over ‘de gesprekken’. Ik ben heel blij over het traject dat we met haar hebben afgelegd en ik zal in de toekomst niet aarzelen om opnieuw beroep op jullie te doen, mocht dat nodig zijn.”

(Mama van U., 7 jaar, september 2017)

“Ik zie echt een verandering bij mijn kinderen. Hopelijk houdt mijn zoon dit ook vol en groeit hij hier verder in…”

(Moeder van M., Superheldenkamp, april 2016)